• doneer aan stichting HoPe

Stichting HoPe

ANBI logoHoPe staat voor Holanda-PerĂº. De stichting werkt al decennia lang samen met de armste bevolking van Cusco en wijde omgeving aan het terugdringen van armoede, aan goed onderwijs en gezondheidszorg. Daarmee draagt HoPe bij aan het gevoel van eigenwaarde en de emancipatie van achtergestelde bevolkingsgroepen.

Het langverwachte magazine ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van Stichting HoPe is dit voorjaar gelanceerd! Het 54-pagina tellende magazine staat vol met persoonlijke, ontroerende en boeiende verhalen uit het heden en verleden. Er is veel informatie te vinden over de diverse projecten en de impact die ze persoonlijk gehad hebben op een aantal deelnemers in Peru. Dit alles wordt kracht bijgezet door prachtige beelden van de fotogenieke omgeving van het werkgebied van HoPe.

Hoera! De scholen zijn open

Nadat de scholen in Peru vanwege de pandemie twee jaar lang gesloten waren zijn ze in maart weer open gegaan. Dit betekent ook dat de biblioteca weer open is, dat het voedselprogramma dat tijdens de pandemie opgezet is gewoon doorloopt, dat samen met de overheid aan onderwijsprojecten wordt gewerkt en dat het programma sociaal welzijn met veel aandacht voor seksuele vorming verder uitgerold kan worden.

Actueel

Het werkterrein van HoPe in Peru ligt niet naast de deur. We zijn volop in beweging en vinden het heel belangrijk onze achterban op de hoogte te houden van de vele activiteiten.
Op deze website kun je alles lezen over de verschillende projecten. We maken ongeveer 6 keer per jaar een nieuwsbrief die we via e-mail naar onze relaties sturen. Meld je hier aan voor deze nieuwsbrief. En natuurlijk kun je ook persoonlijk contact met ons opnemen als je nadere informatie wilt of andere vragen hebt.

Stichting HoPe in beeld

Beelden zeggen meer dan woorden.
Onze film maakt duidelijk wat we doen en plaatst dit werk op een mooie manier in de context.

...en druk enter