• doneer aan stichting HoPe

HoPe staat voor Holanda-PerĂº. De stichting werkt al decennia lang samen met de armste bevolking van Cusco en wijde omgeving aan het terugdringen van armoede, aan goed onderwijs en gezondheidszorg. Daarmee draagt HoPe bij aan het gevoel van eigenwaarde en de emancipatie van achtergestelde bevolkingsgroepen.

De gevolgen van de Covid-19 pandemie zijn desastreus. Onze projecten voor 2020 zijn abrupt komen stil te liggen, maar waar HoPe is, is een weg. In korte tijd is ons noodprogramma Voedselzekerheid opgezet, waarin een groeiend aantal (berg)gemeenschappen enthousiast participeren en met groot succes!

anbi

Covid en voedselprogramma

Helaas loopt COVID-19 ons ook dit jaar nog danig voor de voeten met de reguliere programma's. Maar mocht er sprake zijn van zodanige versoepeling van maatregelen dat het kan, dan zijn we startklaar.

Ondertussen blijven we vol inzetten met het het voedselprogramma, en wegens succes in uitgebreidere vorm. De details van dit programma worden binnenkort gepubliceerd.

Actueel

Het werkterrein van HoPe in Peru ligt niet naast de deur. We zijn volop in beweging en vinden het heel belangrijk onze achterban op de hoogte te houden van de vele activiteiten.
Op deze website kun je alles lezen over de verschillende projecten. We maken ongeveer 6 keer per jaar een nieuwsbrief die we via e-mail naar onze relaties sturen. Meld je hier aan voor deze nieuwsbrief. En natuurlijk kun je ook persoonlijk contact met ons opnemen als je nadere informatie wilt of andere vragen hebt.

Stichting HoPe in beeld

Beelden zeggen meer dan woorden.
Onze film maakt duidelijk wat we doen en plaatst dit werk op een mooie manier in de context.

...en druk enter