Partners

Stichting HoPe is trots op haar partners. Samen staan wij sterk!


Aktinos Management Consultancy

Aktinos Management Consultancy

Aktinos Management Consultancy helpt organisaties met advies en steunt HoPe met een bijdrage aan het verbeteren van het onderwijs in Peru.


Aviso Management en Beheer B.V.

Aviso Management en Beheer B.V.

Aviso Management en Beheer B.V. is een beheermaatschappij die het bestuur voert voor aan haar gelieerde ondernemingen. Zij steunt het reguliere werk van HoPe met een jaarlijkse donatie.


Better Places

Better Places

Better Places biedt individuele reizen aan op maat in Azië, Afrika, Latijns-Amerika en Europa. Zij werkt daarvoor samen met lokale reisexperts of westerse reisexperts die al jaren in het land wonen. Dé garantie voor een bijzondere, authentieke reiservaring. Naast een donatie voor de nieuwe auto steunt zij ook het reguliere werk van HoPe.


Que Rico van Miryam

Que Rico van Miryam

Zoek je de juiste ingrediënten voor Peruaanse en andere Latijns-Amerikaanse recepten? Dan ben je bij Que Rico van Miryam, de eerste Nederlandse webwinkel voor Peruaanse levensmiddelen, aan het juiste adres. Hier vind je naast recepten een gevarieerd aanbod van Peruaanse dranken, snacks, snoep, sauzen en andere producten.


Rabobank Foundation medewerkersfonds

Rabobank Foundation medewerkersfonds

Medewerkers van de Rabobank kunnen maandelijks een klein bedrag van hun salaris doneren aan goede doelen. De bank verdubbelt dat bedrag. Zo ontstaat het Rabo Foundation Medewerkersfonds. De medewerkers kunnen projecten voor financiële ondersteuning voordragen. Het fonds heeft de laatste fase van Ternura medegefinancierd en financiert momenteel nog de bijspijkercursussen Spaans en Engels van een aantal studenten met een HoPe-studiebeurs.


Sapa Pana Travel

Sapa Pana Travel

Sapa Pana Travel is al 15 jaar 100% Latijns-Amerika kenner, gespecialiseerd in individuele maatwerkreizen en exclusieve autoreizen. Met hun specialistische kennis en professioneel netwerk ter plaatse streven zij naar onvergetelijke reiservaringen voor de echte reisliefhebbers.

De organisatie promoot Stichting HoPe via de website, haar eigen magazine ‘Magia Latina’ en het boek ‘Panamericana Roadtrip’.


Sheeped

Sheeped

Sheeped verkoopt handgemaakte kleden en kussens uit de Andes regio in Zuid-Amerika. De eeuwenoude traditie, het ambacht, het culturele aspect en de verschillende ontwerpen maken deze interieuritems uniek. Naast dat Sheeped een eerlijke prijs betaalt voor de producten, doneert Sheeped ook een gedeelte van de omzet aan Stichting HoPe. Hiermee hoopt Sheeped de regio te ondersteunen waar deze prachtige producten met de hand worden gemaakt.


Vanhier B.V.

Vanhier B.V.

Vanhier B.V. is een veelzijdig kantoor op het gebied van accountancy, fiscaliteit en advies.
De organisatie in Zaandam ondersteunt HoPe sinds 2006 bij de financiële administratie.


Wilde Ganzen

Wilde Ganzen

De organisatie Wilde Ganzen vliegt over de hele wereld en geeft vooral financiële steun aan ontwikkelingsprojecten. De projecten moeten duurzame effecten hebben zodat voorheen kansarme mensen op den duur hun eigen leven meer in de hand hebben en zij voor zichzelf en hun gemeenschap kansen kunnen creëren en realiseren. De organisatie geeft steun aan kleine, concrete projecten die een groot verschil maken. Wilde Ganzen steunt projecten van HoPe.


YouBeDo.com

YouBeDo.com

YouBeDo.com is een webwinkel voor boeken. Van elke aankoop bij YouBeDo wordt tot 12% gratis gedoneerd aan een goed doel, dat kopers zelf kunnen kiezen. Door je boek hier te bestellen draag je bij aan de huiswerkbegeleiding in de Biblioteca Kallpanchis


Andere sponsors

Er zijn meer partners en sponsoren. Hun namen zijn bekend bij Hope. Vermelding op de website vinden zij niet nodig of gewenst. Uiteraard respecteren wij deze keuze.

anbi

...en druk enter
...en druk enter