Schenking met belastingvoordeel

Schenk je een vast bedrag (vrije keuze groot of klein) voor minimaal 5 jaar en leg je dat vast, dan is je gift als vrije schenking volledig fiscaal aftrekbaar. Via een schenkingsovereenkomst ondersteun je structureel het werk van HoPe. In een paar stappen is het geregeld:

  1. Download de periodieke schenkingsovereenkomst.
  2. Vul alle gegevens in; dat kan digitaal of op de geprinte versie.
  3. Stuur het formulier na ondertekening naar ons op. Dat kan via e-mail met de digitale ingevulde versie als bijlage naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar Rijzertlaan 376, 5223 JV 's Hertogenbosch.
  4. Na verwerking wordt de overeenkomst teruggestuurd. Op de overeenkomst staan twee nummers die nodig zijn bij de belastingaangifte: het fiscale nummer van Stichting HoPe (RSIN 45.873) en een persoonlijk transactienummer. Alle giften die je doet na het afsluiten van de overeenkomst tellen als periodieke gift en zijn aftrekbaar.

Voor meer informatie klik hier of neem contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

...en druk enter
...en druk enter