• doneer aan stichting HoPe

De meeste mensen weten wel wat van Perú: de Inca’s, Machu Picchu, het Titicacameer, de Condors en enkele steden als Lima, Cusco en Arequipa. 

HoPe is bezig met de bevolking die achter deze coulissen leeft: de nakomelingen van de Inca’s die (nog steeds) niets te vertellen hebben, de gezinnen van de gidsen en de arbeiders van de zilvermijnen, de wegenbouwers en de herders.

Een van onze actieve sponsors wil met een aantal mensen een reis maken om beide aspecten van dit boeiende land beter te leren kennen. Het wordt een beperkte tocht langs de toeristische trekpleisters en een ruime blik achter deze façade. Concreet betekent dit laatste dat tijdens die reis een kennismaking met de projecten ruim aandacht krijgt: zowel de projecten in de achterbuurten van Cusco, alsook de onderwijsprojecten in de kleine, geïsoleerde, nederzettingen in de Andes boven de 4000 meter. De reis zou in oktober of begin november plaats moeten vinden. 

Belangstellenden kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zorgen dan dat de vragen en of aanmeldingen terecht komen bij de initiatiefnemer. 

2018 06 Inheemse gemeenschap in de provincie Acomayo

 

...en druk enter
...en druk enter