Nieuwe partner: Better Places

Better places 1Onlangs hebben we gesproken met Saskia Griep (oprichter en CEO) en Linda Bezemer (content manager) van onze nieuwe partner: Better Places.

Better Places heeft in april/mei twee mooie donaties gedaan voor de vervanging van de auto en ook voor het reguliere werk van HoPe. Op haar website besteedt zij ook aandacht aan Stichting HoPe. 

De oprichters en medewerkers van Better Places werkten al jarenlang in de reisbranche en reisden de hele wereld rond. Ze kwamen tot de conclusie dat het mogelijk is: reizen kan de wereld mooier maken, niet alleen voor reizigers, maar ook voor de lokale bevolking. Daarom zetten ze Better Places op, zodat toerisme iets betekent: voor de reiziger een onvergetelijke ervaring en voor lokale mensen een inkomen.

Better Places wil bovendien de negatieve effecten van toerisme beperken, er voor zorgen dat de omgeving van de lokale inwoners een prettige plek blijft. Verantwoord reizen is hun passie, zij is de eerste Nederlandse reisorganisatie die een B corp certificering heeft (duurzame en transparante bedrijfsvoering).

Better Places biedt individuele reizen aan op maat  in AziĆ«, Afrika, Latijns-Amerika en Europa. Better Places werkt daarvoor samen met lokale reisexperts of met westerse reisexperts die al jaren in het land wonen. De experts kennen de bijzondere plekken in het land en zorgen er voor dat de reizigers bijzondere en authentieke ervaringen opdoen tijdens hun reis.

Begin 2019 is Better Places voor de vierde keer tot beste reisorganisatie verkozen door Reisgraag Award.

anbi

...en druk enter
...en druk enter