Actie Warm Hart van de NCRV/KRO

Beste mensen van Hope,

Wat een mooi stuk werk verrichten we samen in Peru. Wat een geweldige medewerkers heeft Walter om zich heen. Ondanks Corona ellende gaan ze door.

Wij Loes en Rob, doen mee aan de actie Warm Hart van de NCRV/KRO in de hoop een eerste prijs van 10.000 euro, een 2e prijs van 5.000 euro of een 3e prijs van 2500 euro in de wacht te slepen. We zijn op de goede weg, want we zijn één ronde verder gekomen.

We moeten nu zoveel mogelijk stemmen verzamelen, dus klik op deze link en stem!!! Daarbij helpt het ook als u deze link doorgeeft aan al uw relaties met het verzoek daarbij om ook te stemmen voor steun aan de stichting HoPe.

We hebben al onze contacten, hoog en laag benaderd en de reacties zijn goed. Nu is het aan jullie de definitieve klap te geven voor eind oktober. Dus mijn hartstochtelijke oproep is: kom in actie en stem!!!!

Dan alleen maken we kans! Lieve mensen, we gaan er voor. Het is nu of nooit.

Groet Loes en Rob Overbeek.

 

Op de foto (links): Begin oktober hebben we schoolspullen uitgedeeld aan de kinderen van de berggemeenschappen Chaullacocha en Chupani.  De scholen zijn dit hele jaar gesloten en de kinderen krijgen les via de televisie, radio of het internet.
In deze gemeenschappen hebben de mensen echter geen toegang tot genoemde communicatiemiddelen. Zelfs niet via de telefoon. De leerkrachten maken opdrachten die zij fotokopiëren en eenmaal per week ‘naar boven’ brengen.
HoPe ondersteunt met toner en papier voor de fotokopieën. Daarnaast hebben we de kinderen dus een klein pakketje met schoolspullen gegeven. Wij weten dat dit bij lange na niet gelijk is aan les in de klas op school maar dit is op dit moment het enig haalbare.

anbi

...en druk enter
...en druk enter