Veranderingen binnen het bestuur van HoPe Nederland

Op 19 november heeft Frans Visser het penningmeesterschap overgedragen aan Pascal Cox.

Frans is 3 jaar penningmeester van Stichting HoPe Nederland geweest en we hebben veel van hem kunnen leren. Zijn grondige kennis van het vak en van oude en nieuwe wetten en regels waar stichtingen zoals HoPe aan moeten voldoen zijn belangrijk geweest voor ons functioneren. Door persoonlijke omstandigheden en een fulltime drukke baan werd het steeds moeilijker voor Frans om het werk voor HoPe uit te voeren zoals hij vond dat dat zou moeten gebeuren. En daarom heeft hij vóór de zomer de beslissing genomen om ons team te verlaten. Dat was even slikken! 

We boften dat we niet lang hoefden te wachten op de komst van Pascal Cox, die bereid was het penningmeesterschap op zich te nemen nadat Walter hem daarvoor had benaderd.

Pascal werkt in de financiële wereld en is daarnaast al ruim twintig jaar bekend met het werk van HoPe. Hij is lid van Stichting Tristan, die fondsen werft voor het financieren van studies van studenten uit gebieden waar HoPe werkzaam is. 

De afgelopen maanden heeft Frans Pascal ingewerkt en de rest van het bestuur heeft hem ook al een klein beetje leren kennen. We hebben veel zin om samen met Pascal verder aan de slag te gaan en vertrouwen erop dat onze samenwerking een goede invloed zal hebben op het werk van HoPe. 

Hartelijk welkom Pascal!

2022 11 Bestuur HoPe

anbi

...en druk enter
...en druk enter