Update project documentaire

Naar aanleiding van het nieuwsbericht in de vorige nieuwsbrief hebben we verschillende reacties ontvangen, zowel inhoudelijk als met betrekking tot de financiering. In deze update willen we jullie informeren over enkele ontwikkelingen.

Financiering: We zijn verheugd te kunnen melden dat we een fantastische tweede toezegging voor financiering hebben ontvangen, waardoor het project nu kan worden uitgevoerd. Dit is geweldig nieuws!

Uitbreiding filmcrew: We verwelkomen Geja Kuiken als nieuw lid van de filmcrew, naast regisseur Menno en cameraman Steffen. Geja, een ervaren fotografe, heeft al meerdere HoPe-projecten bezocht en heeft daar prachtige filmpjes en rapportages over gemaakt. We zijn erg blij dat zij zich bij ons aansluit.

Helaas moeten we ook melden dat er uit een geplande tussentijdse evaluatie is gebleken dat we meer tijd nodig hebben om nog een aantal goede inhoudelijke keuzes te maken met betrekking tot het script. De planning van de draaidagen is daarmee uitgesteld tot eind 2024. Gelukkig heeft deze verschuiving geen financiƫle consequenties. Een eerstvolgende tussentijdse evaluatie staat gepland voor juni 2024, waarin we zullen besluiten of de opnames eind 2024 dan wel haalbaar zijn.

We zullen afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende periode weer een update geven in de nieuwsbrief. Mochten jullie vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

anbi

...en druk enter
...en druk enter