Studiefinanciering: Alfredo Bazán Huamán

Voorafgaand ontvangen jullie mijn hartelijke en respectvolle groeten.

Ik wil jullie bedanken voor de mogelijkheid die jullie me bieden om me met het volgende tot jullie te richten en te manifesteren.

Mijn naam is Alfredo Bazán Huamán, ik ben 20 jaar en kom uit de boerengemeenschap van Patacancha dat behoort tot het district Ollantaytambo in de provincie Urubamba in de regio Cusco.

Ik kom uit de gemeenschap Patacancha, heb één zus, die aan de school van Patacancha studeert en mijn moeder werkt als kok in de herberg van de school van Patacancha voor de studenten die daar van maandag tot vrijdag verblijven.

Ik volg een technisch agrarische studie aan het Instituut “La Salle” in Urubamba. Ik ben nu in het derde semester en leer in cursussen onderdelen van voeding, dierlijke voeding, fysiologie van de dierlijke productie van cavia ‘s en konijnen, installaties voor het fokken van dieren, technieken voor dierlijke verbeteringen, technische innovatie en ook Engels. Voor de genetische verbetering leer ik nu de kunstmatige inseminatie, voor de voeding leren we nu hoe we de hoeveelheid kunnen geven die wordt vereist, voor het fokken van cavia’s leren we nu de verschillende soorten cavia’s die er zijn en bij de installatie leren we nu over planning, voorschriften, enz.

In Urubamba is één van de grote religieuze feesten die wordt gevierd het feest van de aanbidding van de gekruisigde Christus. Het wordt gevierd met missen, vuurwerk, dansen, gebeden en stierengevechten.

Dit is het wat betreft mijn leertijd en ik wil jullie bedanken voor jullie aandacht. Opnieuw wil ik de stichting HoPe bedanken.

Hoogachtend,

Alfredo Bazán Huamán
Cusco, 15 juni 2023

anbi

...en druk enter
...en druk enter