30 jaar Stichting HoPe: met een jubileummagazine

Op 15 juni 1991 stapte Walter Meekes op het vliegtuig naar Peru, gedreven om zich samen met Tineke Griffioen en de inheemse bevolking in te zetten voor een beter toekomstperspectief.

HoPe bestaat dus 30 jaar en dat willen we vieren. Dat doen we met verschillende activiteiten en één daarvan is het jubileummagazine. 

De afgelopen 30 jaar is er ontzettend veel gebeurd en heel veel werk verzet, in Peru zelf maar ook in Nederland. Het lijkt ons zeer de moeite waard om op verschillende manieren zoveel mogelijk van deze ontwikkelingen, activiteiten, resultaten én de mensen die daarbij een belangrijke rol hebben gespeeld en/of spelen op een mooie manier in beeld te brengen. Daarom hebben we gekozen voor het uitgeven van een bijzonder magazine, mooi vorm gegeven en rijkelijk geïllustreerd zodat het ook een echt bewaarnummer wordt (geschatte oplage 500-1000 stuks). 

We geven graag iedereen die een bijzondere ervaring met HoPe heeft de gelegenheid om dit met HoPe te delen via dit magazine. Dat kan zijn een verslag van een reis, ontmoeting of actie waarbij je betrokken bent geweest, of een foto met bijzondere herinnering met toelichting, een paar zinnen (schriftelijk of in een korte videoboodschap) waarom HoPe voor jou een bijzondere betekenis heeft, ... het maakt niet uit, de keuze is aan jullie. Wil je meer weten, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wees er snel bij: de deadline voor kopij is op 23 september.

anbi

...en druk enter
...en druk enter